la carte
MENU
daily menu
TUESDAY TO FRIDAY
Formula 45.00
Starter
Velouté butternut, mouillettes aux herbes and châtaignes
Main course
Rouget Grondin, freekeh, choux fleur and épices
Dessert
Pomme confite, crème double et graine de lin
menu chasse du bistrot (2pers)
85.- par personnes
30.- Wine pairing
Starter
Pheasant pithiviers, foie gras and squash
Main course
Roasted mallard with fig leaves, stuffed cabbage with giblets, confit thigh and corn
Dessert
Mousse de marrons, vermicelles au kirsch et sorbet cassis
menu chasse épicurien
105.-
Accords Vins 50.-
The amuse-bouche
L’œuf dans son nid, bolets du canton et brochet du Léman
Starter
Pithiviers de faisan, foie gras, courge et chasselas
Deuxième entrée
Raviole de lièvre, foie gras au marc de vin, cornes d’abondance et bouillon
Main course
Chevreuil en deux façons, garniture chasse et spätzles à la châtaigne
Dessert
Figues rôties au banyuls, reine des prés et noix de pécan
Snacks to share
Malakoffs with squash and sage (12pieces) à la courge et sauge (12 pièces) 18.-
Hare rillettes, redcurrant, toasted country breadHare rillettes, redcurrant, toasted country bread 24.-
Cromesquis d’escargots du Mont d’or et gésiers de canard « (6pieces) 18.-
Starters
Candied shallot tatin, black shallots, smoked Lake Geneva Fera, and light cider cream 22.-
Marinated sea bass carpaccio, tangy persimmons and buckwheat kakis acidulés et sarrasin croustillant 24.-
The perfect egg, parsnips, lovage and coppa de jussy panais, liveche et coppa de Jussy 22.-
Pheasant pithiviers, foie gras and squash 36.-
MAIN COURSES
Potato gnocchi, chanterelles, squash, and matured etivaz cheese chanterelles, courge acidulée et etivaz affiné 32.-
Lotte au lard de Begnins, Monkfish with bacon begnins, fondant potatoes, kaffir lime leeks and genevoise sauce 42.-
Grilled Corsican Lean, creamy cauliflower orzo and mussel madras 42.-
Suckling pig with sage, IGP Genevan longeole, soubise and herb salad 44.-
Crispy Sweetbreads, savagnin wine sauce, bolete mushrooms, lettuce and cocoa bolets, laitue, cacao et jus au Savagnin 46.-
Venison two ways, hunting garnish and chestnut spätzle garniture chasse et spätzles à la châtaigne 46.-
Roasted mallard with fig leaves, stuffed cabbage with giblets, confit thigh and corn (for 2 person) 44.- par personne
cheese
Selection of mature cheeses 15.-
DESSERTS
Brioche perdue, Piedmont hazelnuts and Gianduja chocolate 15.-
Mirabelle plum, speculoos and black lemon 16.-
Mousse de marrons, vermicelles au kirsch et sorbet cassis 16.-
Roasted fig with Banyuls, meadowsweet, and pecan nuts. 17.-
Chocolate soufflé tartlet with génépi and pumpkin seeds 18.-