la carte

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daily menu

TUESDAY TO FRIDAY
Formula 45.00

Starter

Velouté butternut, mouillettes aux herbes and châtaignes

 

Main course

Rouget Grondin, freekeh, choux fleur and épices

Dessert

Pomme confite, crème double et graine de lin

menu chasse du bistrot (2pers)

85.- par personnes
30.- Wine pairing 

Starter

Pheasant pithiviers, foie gras and squash

 

Main course

Roasted mallard with fig leaves, stuffed cabbage with giblets, confit thigh and corn

Dessert

Mousse de marrons, vermicelles au kirsch et sorbet cassis 

menu chasse épicurien

105.-
Accords Vins 50.-

The amuse-bouche

L’œuf dans son nid, bolets du canton et brochet du Léman

Starter

Pithiviers de faisan, foie gras, courge et chasselas

Deuxième entrée

Raviole de lièvre, foie gras au marc de vin, cornes d’abondance et bouillon

Main course

Chevreuil en deux façons, garniture chasse et spätzles à la châtaigne

Dessert

Figues rôties au banyuls, reine des prés et noix de pécan

Snacks to share

Malakoffs with squash and sage (12pieces) à la courge et sauge (12 pièces)  18.-

Hare rillettes, redcurrant, toasted country breadHare rillettes, redcurrant, toasted country bread 24.-

Cromesquis d’escargots du Mont d’or et gésiers de canard « (6pieces) 18.-

Starters

Candied shallot tatin, black shallots, smoked Lake Geneva Fera, and light cider cream 22.-

Marinated sea bass carpaccio, tangy persimmons and buckwheat kakis acidulés et sarrasin croustillant 24.-

The perfect egg, parsnips, lovage and coppa de jussy panais, liveche et coppa de Jussy 22.-

Pheasant pithiviers, foie gras and squash 36.-

MAIN COURSES

Potato gnocchi, chanterelles, squash, and matured etivaz cheese chanterelles, courge acidulée et etivaz affiné 32.-

Lotte au lard de Begnins, Monkfish with bacon begnins, fondant potatoes, kaffir lime leeks and genevoise sauce 42.-

Grilled Corsican Lean, creamy cauliflower orzo and mussel madras 42.-

Suckling pig with sage, IGP Genevan longeole, soubise and herb salad 44.-

Crispy Sweetbreads, savagnin wine sauce, bolete mushrooms, lettuce and cocoa bolets, laitue, cacao et jus au Savagnin 46.-

Venison two ways, hunting garnish and chestnut spätzle garniture chasse et spätzles à la châtaigne 46.- 

Roasted mallard with fig leaves, stuffed cabbage with giblets, confit thigh and corn (for 2 person) 44.- par personne

cheese

Selection of mature cheeses  15.-

DESSERTS

Brioche perdue, Piedmont hazelnuts and Gianduja chocolate  15.-

Mirabelle plum, speculoos and black lemon 16.-

Mousse de marrons, vermicelles au kirsch et sorbet cassis 16.-

Roasted fig with Banyuls, meadowsweet, and pecan nuts. 17.-

Chocolate soufflé tartlet with génépi and pumpkin seeds 18.-

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